Udstillinger og ferniseringer

Kunstudstilling 21. april - 31. maj 2024


med fernisering den 21. april kl. 11.15

i Sthens Kirke ved Søren Blaabjerg

 

Lidt  om mig selv:
Jeg hedder Søren Blaabjerg, er 81 år gammel, gift med Merete og bor i Farum. Tilsammen har vi tre børn der alle er voksne, og foreløbigt tre barnebørn i teenage- alderen. Jeg er født på Sjælland, har været barn i Jylland, har studeret på Fyn og herefter boet og levet i Københavnsområdet. Jeg er bygningsingeniør af uddannelse og har arbejdet som entreprenør i samme virksomhed i hele min erhvervsaktive periode.

Mine fritidsinteresser:
Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder, hvad enten det er havearbejde eller et eller andet byggearbejde der skal udføres. Jeg kan også lide at spille golf, hvis vejret er nogenlunde til det. Og sidst men ikke mindst så kan jeg lide at male i mit lille selvbyggede atelier 

Mine malerier:
Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være, jeg har behov for og elsker den kreative proces.
Jeg maler med lige stor fornøjelse figurative som nonfigurative billeder.. Det er især farvesammensætning – ofte af stærke farver - billedkomposition og former, der interesserer mig. Alle mine billeder udtrykker følelser og/eller indeholder skjulte budskaber som jeg vil overlade til betragteren selv at tolke.

Min malermæssige baggrund:
Jeg har malet i 14 – 15 år  og er i hovedsagen autodidakt. Dog har jeg deltaget i malerkurser dels ved Lisbeth Müriel og dels ved Carla Westphal der begge er anerkendte billedkunstnere. Jeg har gået tre sæsoner ved Lisbeth og 12 sæsoner hos Carla.

 

 

Udstillingen kan opleves i Sthens Kirkes smukke lokaler.
Alle er velkomne!

 

Generelt om kirkens kunstudstillinger

Kirkens kunstudvalg arrangerer ca. fire kunstudstillinger årligt i kirkens lokaler. Hver udstilling indledes med en fernisering, hvor der bydes på kaffe og kunstneren fortæller om sit arbejde.

Sthens Sogns Kunstudvalg

 

 

Find vej til kirken